Vraag hier de info die je zoekt!

LANCERING- Docksite & The Connector

Op zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober lanceren we twee nieuwe, kleinschalige residenties binnen Quartier Bleu. Mis deze unieke kans niet en schrijf je hieronder in. Inschrijven is verplicht, zo kunnen we jou een veilig bezoek garanderen.

Uitnodigende terrassen, internationale restaurants en hippe boetieks op een gezellige promenade aan het water en knappe winkelboulevard… Na een geslaagde shoppingdag, rustgevend terrasje en heerlijke maaltijd geniet je nog even van een wandeling aan de oevers van het water. Een frisse bries, de zon weerspiegelt op het wateroppervlak, de masten van de aangemeerde schepen zingen door de wind. En jij zoekt het comfort van je woondroom op.


Ga jij voor Docksite? Dat is gezellig wonen midden in de stad! Ontdek hier meer.

Of kies jij voor The Connector? Dat is wonen aan het water. Lees hier meer over The Connector.


Wat je ook kiest, wonen in Quartier Bleu betekent een ongekend vakantiegevoel het hele jaar door!
Schrijf je hieronder in voor de lancering op 24 of 25 oktober voor de residentie die jou het meest aanspreekt en we nemen je mee voor een werfbezoek in de door jou gekozen residentie.
Als je op 'Schrijf je in' klikt, zal Quartier Bleu je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.
*Verplicht

De residenties

CityGarden

Riverside

The Meridian

Dockyard