Vraag hier de info die je zoekt!

Digitale kijkdagen

Op zaterdag 24 en zondag 25 april organiseren we voor het eerst onze kijkdagen digitaal. Mis deze unieke kans niet en schrijf je hieronder in.

Uitnodigende terrassen, internationale restaurants en hippe boetieks op een gezellige promenade aan het water en knappe winkelboulevard… Na een geslaagde tocht door de stad of een heerlijke maaltijd geniet je nog even van een wandeling aan de oevers van het water. Een frisse bries, de zon weerspiegelt op het wateroppervlak, de masten van de aangemeerde schepen zingen door de wind. Dat klinkt als vakantie, toch? Maar nee, jij zoekt het comfort van je woondroom op. Want dat is wonen in Quartier Bleu, 365 dagen per jaar het gevoel van vakantie met het comfort van thuis.

Snuif op eigen tempo alvast de sfeer op tijdens onze digitale kijkdagen. Je wandelt dan via enkele muisklikken doorheen deze prachtige buurt en kiest welke residentie je graag meer in detail bekijkt. Ga je voor een virtuele wandeling door het kijkappartement in de Riverside, The Meridian of de kijkwoning van Dockyard? Goed nieuws: je hoeft niet te kiezen, je kan overal rustig binnen gluren.

Na afloop van het kijkweekend nemen onze Sales Consultants contact met je op om je te helpen met verdere vragen. Heb je interesse in een specifieke woning of appartemen en wil jij graag thuiskomen in Hasselt's hart? Dan plannen ze graag -veilig en op afstand- een afspraak in om je meer uitleg tegen over jouw droomwoning of voor een bezoekje ter plaatse.

Schrijf je hieronder in voor een virtueel bezoek, dan bezorgen wij je snel meer informatie.
Als je op 'Schrijf je in' klikt, zal Quartier Bleu je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.
*Verplicht

CityGarden

Riverside

The Meridian

Docksite

Dockyard

The Connector