Vraag hier de info die je zoekt!

Kijkdag zondag 12 juni

De winkelboulevard en horecakade bruisen, vele gelukkige bewoners komen hier inmiddels thuis en bezoekers parkeren vlot hun wagen in Hasselt's hart: Quartier Bleu leeft!

Wil je dat zélf beleven? Kom dan naar onze kijkdag op zondag 12 juni en bewonder zelf de verschillende residenties van heel dichtbij. We nemen je mee voor een begeleide en smaakvolle wandeling doorheen de nieuwste en warmste buurt van Limburg. Tijdens deze wandeling maak je niet alleen kennis met onze prachtige residenties, maar ook met de smaakvolle hapjes en drankjes van onze horeca in Quartier Bleu!

De wandeling

We verwelkomen je eerst in ons verkoopkantoor van Matexi. Daarna wandelen we langs de kade naar residentie The Meridian, waar we 2 prachtige kijkappartementen bezoeken. Vervolgens sluiten we af met het luxueuze kijkappartement in Riverside. Op die manier krijg je een beeld van de kwalitatieve en duurzame materialen die we gebruiken om jouw droomappartement of -woning af te werken.

Opgelet, inschrijven voor de kijkdag is noodzakelijk. Schrijf je in op een tijdstip dat voor jou past.

P.S.: Parking Blauwe Boulevard is bereikbaar via de grote ring.
Als je op 'Schrijf je in' klikt, zal Quartier Bleu je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.
*Verplicht

CityGarden

Riverside

The Meridian

Docksite

Dockyard

The Connector

Pontoon