Vraag hier de info die je zoekt!
Ontdek ons huuraanbod

Ontdek ons huuraanbod

Heb jij je oog laten vallen op je droomappartement in Quartier Bleu, maar heb je net niet genoeg startkapitaal om ze aan te kopen? Dan is HappyNest er voor jou!

Jouw huurgeld draagt bij tot de aankoop van je droomappartement in Quartier Bleu, maar hoe?
Jouw nieuwe thuis gevonden in Quartier Bleu, maar net niet genoeg financiële middelen? HappyNest geeft je een duwtje in de rug. Via HappyNest huur je eerst je appartement, alvorens aan te kopen. Jouw huurgeld draagt bovendien reeds bij aan de aankoop van je nieuwe thuis. Lees snel verder en ontdek hoe jij dus nog iets langer kan sparen én tegelijk reeds in je nieuwe stek kan wonen.
Wat is HappyNest?
Wat is HappyNest?
Toenemende druk op de huizenmarkt in combinatie met steeds meer vereiste eigen middelen om een hypothecaire lening te verkrijgen, deden Matexi en BNP Paribas Fortis een antwoord formuleren op deze veranderende vastgoedmarkt. HappyNest werd in het leven geroepen om een oplossing te bieden. HappyNest van BNP Paribas Fortis en Matexi is een innovatieve manier van je nieuwe thuis aankopen. Ze verlaagt de drempel naar een eigen betaalbare én bovendien energiezuinige thuis.
Hoe werkt het?
Hoe werkt het?
Met HappyNest huur je eerst vier of vijf jaar je appartement. Vervolgens kan je het appartement aankopen aan een vooraf vastgelegde prijs. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Je betaalt tijdens je huurperiode een marktconforme huurprijs, die deels in mindering wordt gebracht van de aankoopprijs als je beslist het appartement later ook aan te kopen. De optie om je het appartement aan te kopen na je huurtermijn is volledig vrijblijvend en bovendien zonder meerkost.

De aangeboden appartementen voldoen aan de strengste energievoorschriften. Zo bespaar jij maandelijks op je energiefactuur. En omdat je een deel van de huur in mindering brengt van je latere aankoop, moet je minder eigen middelen sparen.
“Met een nieuwbouwwoning voldoe je automatisch aan de huidige, strenge energienormen. Als je vandaag niet genoeg spaargeld hebt om dit type woning aan te kopen, biedt HappyNest je de kans om de stap alsnog te zetten”
Kiezen voor HappyNest: drie redenen waarom
Kiezen voor HappyNest: drie redenen waarom
  • Energiezuinig en kostenefficiënt
    • Alle appartementen in het HappyNest aanbod voldoen aan de strengste energienormen. Jij ligt dus niet wakker van de energiefactuur omdat je de energiekosten drukt én dus bovendien meer kan sparen.
  • Transparant
    • Geen verrassingen: je weet precies wat je woning zal kosten als je ze later wilt aankopen, op het moment dat je start de woning te huren. De aankoopprijs blijft dus ongewijzigd tijdens jouw huurperiode. Bovendien wordt je betaalde huurgeld deels in mindering gebracht van je latere aankoop.
  • Flexibel
    • Als huurder kan je maximaal je nieuwe thuis én warme buurt van Quartier Bleu uittesten. Verandert je persoonlijke situatie of wil je toch verhuizen na de huurperiode: geen probleem. Je bent niet verplicht de woning aan te kopen.

Interesse om je in Quartier Bleu te nestelen?

Informeer naar de mogelijkheden bij onze verkoopsters. Zij staan je graag te woord.
“ HappyNest biedt onze klant de kans zijn spaarboekje nog net iets langer aan te vullen en tegelijk de warme buurt van Quartier Bleu uit te testen”
Waarom bewoners van Quartier Bleu geen energiekopzorgen hebben
Baden in energieweelde
Buren Quartier Bleu komen samen aan de brunchtafel!
Quartier Bleu leeft!
Quartier Bleu opent twee nieuwe kijkappartementen
Parel aan het water, ontdek het Pontoon
Vastgoed kopen via pensioensparen: iets voor u?
Ontdek BLVD.
Stoer & statig wonen
Residentie Docksite
Rustig wonen in de bruisende stad
Matexi Limburg verhuist
Quartier Bleu, het hipste stadskwartier van Hasselt, krijgt er een nieuwe naam bij
4 Belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen
Compact wonen als zestigplusser: 4 redenen om ervoor te kiezen
Hasselstse hotspot Quartier Bleu pakt uit met nieuw woonaanbod
Groene vingers? Gebruik ze in de moestuin van Quartier Bleu!
MEAT & GREET at Quartier Bleu
Ontdek Dockyard, de stadswoningen van Quartier Bleu!
Waarom de oermens in jou aan het water wil wonen
Werffoto's oktober 2019
Hasselt Kermis is ingezet met een knal
Bekijk hier het kijkappartment van Riverside
Werffoto's augustus 2019
Rauw tijdens de Culinaire Ring, een groot succes
Ontdek hier het kijkappartement van residentie The Meridian
Waarom Quartier Bleu dé hotspot van Hasselt wordt
Daarom is Hasselt dé place to live
Zo zal de stad van de toekomst eruitzien

CityGarden

Riverside

The Meridian

Docksite

Dockyard

BLVD.

Pontoon