Vraag hier de info die je zoekt!
Hasseltse retailers openen bijkomende vestigingen in Quartier Bleu

Hasseltse retailers openen bijkomende vestigingen in Quartier Bleu

Quartier Bleu opent haar deuren vanaf donderdag 26 maart. Ook gevestigde namen ICI PARIS XL, ONLY en Pearle zullen te vinden zijn met een bijkomende vestiging in Hasselt.

Gloednieuwe ICI PARIS XL in Quartier Bleu
Al meer dan 50 jaar lang rolt ICI PARIS XL dagelijks de roze loper uit voor zijn klanten. Daardoor weten zij als geen ander dat iedereen anders is, en helpen ze je graag met een persoonlijk advies op maat. De ICI PARIS XL Beauty Experts kennen hun vak als geen ander en staan altijd voor je klaar. Ze helpen je graag om je nog mooier te doen voelen dan je nu al bent. Durf jezelf te zijn, voor 100%.

Jean-Francois Voets, PR-verantwoordelijke bij ICI PARIS XL: “Deze nieuwe Hasseltse stadswijk belooft een echte hotspot te worden waar ontmoetingen centraal staan en mensen het ook nog eens naar hun zin hebben. Hasselt staat bekend als de Hoofdstad van de smaak. Je kan er gezellig kuieren tussen de vele boetieks, luxe winkels en speciaalzaken en vindt er ook de nieuwste trends. Dit weten de Beauty Experts van ICI PARIS XL maar al te goed, daarom openen we in Quartier Bleu binnenkort zowaar de 4e ICI PARIS XL winkel van Hasselt. Zo voegen we een vleugje stijl en luxe toe aan de Hasseltse modestad. Tussen al deze bedrijvigheid mogen de Beauty Experts van ICI PARIS XL natuurlijk niet ontbreken! Wij staan klaar met Beauty tricks en tips voor alle Quartier Bleu bezoekers en bewoners en helpen hen graag de beste versie van zichzelf te zijn.”

Quartier Bleu verwelkomt trendy ONLY
ONLY is een internationaal fashion merk voor jonge vrouwen. Een ONLY girl zal er altijd fantastisch uitzien zonder moeite! Fashion is her passion! Haar look hangt niet vast aan 1 stijl maar gecombineerd met een speelse attitude en haar liefde voor DENIM.
Kathleen Maas van ONLY: “Na een succesvol verhaal in de shoppingstraat wilden we een bijkomende vestiging openen, waarbij Quartier Bleu ons al snel het ideale project leek. Hasselt blijft één van de grotere steden wat mode betreft en dus moeten we hier ook zeker aanwezig zijn om te kunnen verspreiden over de markt. Quartier Bleu is een toplocatie met hoge verwachtingen, met de ideale mix van nabijheid, parkeergemak, vlotte bereikbaarheid, integratie met horeca aan de waterkant. Kortom: alle ingrediënten die de shopper deze dagen zoekt, zijn aanwezig.”

Nieuwste concept Pearle in Quartier Bleu
Pearle biedt met haar professioneel geschoolde werknemers toegankelijke en laagdrempelige oogzorg voor elke leeftijd aan. Bij Pearle vind je contactlenzen, brillen en zonnebrillen met keuze tussen merken als Ray-Ban, Polaroid, Michael Kors, Guess en nog veel meer. Je kan bij Pearle ook terecht voor oogmetingen. Bovendien heeft Pearle, naast 220 winkels, nu ook een mobiele opticien: Pearle komt naar jouw woning of werkplek!

Kim Vermeulen, Retail Operations Manager bij Pearle: “Pearle koos als bijkomende vestiging voor Quartier Bleu omdat we het belangrijk vinden lokaal aanwezig te zijn. Onze huidige vestigingen in Hasselt blijven dus geopend. Hasselt, als hoofdstad van de provincie Limburg, is voor Pearle een stad waar we een maximale lokale aanwezigheid willen aanbieden. Pearle hecht veel belang aan het leefbaar houden van een stad, en Quartier Bleu speelt hier perfect op in met een samensmelting van wonen, shopping en leisure.”
Buren Quartier Bleu komen samen aan de brunchtafel!
Quartier Bleu leeft!
Quartier Bleu opent twee nieuwe kijkappartementen
Parel aan het water, ontdek het Pontoon
Vastgoed kopen via pensioensparen: iets voor u?
Ontdek BLVD.
Stoer & statig wonen
Nieuw aanbod in Docksite
Rustig wonen in de bruisende stad
Matexi Limburg verhuist
Quartier Bleu, het hipste stadskwartier van Hasselt, krijgt er een nieuwe naam bij
4 Belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen
Compact wonen als zestigplusser: 4 redenen om ervoor te kiezen
Hasselstse hotspot Quartier Bleu pakt uit met nieuw woonaanbod
Hawaiiaanse slaatjes veroveren Hasselt (opnieuw!)
Groene vingers? Gebruik ze in de moestuin van Quartier Bleu!
Coolblue komt naar Hasselt
MEAT & GREET at Quartier Bleu
Belchicken opent op horecakade Quartier Bleu
Ontdek Dockyard, de stadswoningen van Quartier Bleu!
Proef Quartier Bleu: horeca open vanaf 8 juni
Waarom de oermens in jou aan het water wil wonen
Vierde Panos van Hasselt opent in Quartier Bleu
Parafarmacie Medi-Market opent in Quartier Bleu
Fashionstore SIS maakt haar debuut in Quartier Bleu
Sports Direct komt naar Quartier Bleu met een totaal vernieuwend concept
De Spaanse keuken van El Fuego zet weldra Quartier Bleu in vuur en vlam
Primeur voor Hasselt: fashionstore MIO MIO komt naar Quartier Bleu

CityGarden

Riverside

The Meridian

Docksite

Dockyard

The Connector

Pontoon