Vraag hier de info die je zoekt!
4 Belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

4 Belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

Waarom zou je voor nieuwbouw kiezen en niet voor een renovatieproject? En als je dan voor nieuwbouw gaat, waarom zou je niet zelf bouwen? Wij sommen voor jou vier belangrijke redenen op! Zo wordt jouw nieuwe huis een zorgeloze thuis.

1. Geen verborgen kosten
1. Geen verborgen kosten
Laten we meteen met de deur in huis vallen. Je wil weten hoeveel je nieuwe huis je zal kosten, en dat is niet meer dan normaal. Daarom krijg je op voorhand een duidelijk overzicht van alle kosten. Zo weet je precies wat je uitgeeft aan je nieuwe woning. Wanneer je zelf bouwt of renoveert duiken er altijd onverwachte kosten op. Wie daarentegen voor nieuwbouw bij kiest kent meteen zijn volledige budget. Moest er zich, tegen de verwachtingen in, toch een probleem voordoen, dan zijn wij als ontwikkelaar nog tot tien jaar na oplevering aansprakelijk.
2. (Energie)zuinig
2. (Energie)zuinig
Nee, je hoeft je niet blauw te betalen aan de energiefacturen. Wij bouwen volgens de recentste energienormen. Een oude woning, die je renoveert kan nooit dezelfde energiezuinigheid evenaren. Vlaanderen stelde tegen 2050 nieuwe energie- doelstellingen op, waar je met een nieuwbouwwoning van uiteraard meteen aan voldoet. Daarnaast gebruiken we duurzame materialen en technieken waardoor je onderhoudskosten laag liggen.
3. Zorgeloos bouwen
3. Zorgeloos bouwen
Je kunt op ons bouwen. Wij nemen de zorgen en stress van de werken op ons, het enige dat jij moet doen is keuzes maken voor de afwerking en inrichting. Als je zelf bouwt of renoveert kunnen er een aantal addertjes onder het gras zitten, die je verhuis keer op keer uitstellen. Onze oplevertermijn ligt wettelijk vast, ongeacht de tegenslagen die opduiken. Daardoor weet je op voorhand waar je aan begint en wanneer je de sleutel in ontvangst neemt.
4. Warme buurt
4. Warme buurt
Buiten spelende kinderen, pure nostalgie? Nee hoor, het kan nog steeds. Wij creëren het totaalpakket, niet gewoon het huis van je dromen, maar een thuis in een warme buurt op een goede locatie dicht bij alle voorzieningen, met voldoende speelruimte voor kinderen en aandacht voor groen. Geen kakafonie aan bouwstijlen, maar wel een mooi geheel van unieke woningen. Inclusief voldoende groen, speelruimte, doordachte afwatering en een organische interactie met de omgeving.
Huur en koop in Quartier Bleu
Kopen? Of liever een ‘huur nu, koop later’ formule? Beide opties zijn vanaf nu mogelijk in Quartier Bleu. Heb jij je oog laten vallen op je droomappartement, maar heb je net niet genoeg startkapitaal om ze aan te kopen? Dan is HappyNest er voor jou!
Waarom bewoners van Quartier Bleu geen energiekopzorgen hebben
Baden in energieweelde
Buren Quartier Bleu komen samen aan de brunchtafel!
Quartier Bleu leeft!
Quartier Bleu opent twee nieuwe kijkappartementen
Parel aan het water, ontdek het Pontoon
Vastgoed kopen via pensioensparen: iets voor u?
Ontdek BLVD.
Stoer & statig wonen
Residentie Docksite
Rustig wonen in de bruisende stad
Matexi Limburg verhuist
Quartier Bleu, het hipste stadskwartier van Hasselt, krijgt er een nieuwe naam bij
Compact wonen als zestigplusser: 4 redenen om ervoor te kiezen
Hasselstse hotspot Quartier Bleu pakt uit met nieuw woonaanbod
Groene vingers? Gebruik ze in de moestuin van Quartier Bleu!
MEAT & GREET at Quartier Bleu
Ontdek Dockyard, de stadswoningen van Quartier Bleu!
Waarom de oermens in jou aan het water wil wonen
Werffoto's oktober 2019
Hasselt Kermis is ingezet met een knal
Bekijk hier het kijkappartment van Riverside
Werffoto's augustus 2019
Rauw tijdens de Culinaire Ring, een groot succes
Ontdek hier het kijkappartement van residentie The Meridian
Waarom Quartier Bleu dé hotspot van Hasselt wordt
Daarom is Hasselt dé place to live
Zo zal de stad van de toekomst eruitzien

CityGarden

Riverside

The Meridian

Docksite

Dockyard

BLVD.

Pontoon